Kush jemi ne

Shërbimi Privat i Sigurisë Fizike S.A.S Sh.p.k është themeluar në vitin 1996, kur nevojat ishin shumëtë mëdha për shërbimin e rojeve private, pasi ishin hapat e para të kapitalizmit në Shqipëri dhe shumë objekte ishin në proces privatizimi.

Lexo më shumë.

EKIPI DREJTUES

Ekipi drejtues, garantuesit e projekteve të sukseshme, shërbimit korrekt dhe cilësor ndaj klientëve dhe partnerëve.
ALBI MANE

ALBI MANE

Administrator - 0696044440

Adriatik Bracellari

Adriatik Bracellari

Drejtues Teknik - 0674095652

Adrian Bejko

Adrian Bejko

Përgjegjës Shërbimi - 0672013387

Partnerët tanë

Hikvision

Hangzhou Hikvision Digital Technology Co., Ltd., lider në fushën e sistemeve CCTV kryeson në shitjen e produkteve të survejimit në mbi 100 vende.

Meitrack

Meitrack, me qendër në Taiwan, është e njohur për dizenjimin dhe prodhimin e pajisjeve GPS si dhe programeve për monitorimin e objekteve.

Messer SP. J.

Që prej vitit 1995 kompania Messer SP.J. projekton dhe prodhon pajisje që shërbejnë për monitorimin në distancë të objekteve si dhe sisteme telefonike.

NEXT!

Kompania NEXT! krijon dhe implementon sisteme të cilat kontrollojnë, virtualizojnë, ruajnë dhe përpunojnë të dhëna. Produkti më i njohur i saj është Kronos Net.

Elmes Electronic

E krijuar në vitin 1990, Elmes Electronic dizenjon dhe krijon sisteme alarmi wireless për klientë në të gjithë botën. Ajo prodhon një sërë produktesh wi-fi.

Southwest Microwave

Me një eksperiencë mbi 40 vjeçare në mbi 80 shtete, Southwest Microwave është lider në ndërtimin e sistemeve perimetrale të sigurisë së lartë elektronike.

The Crow Group

The Crow Group dizenjon dhe prodhon sisteme të avancuara në fushën e sigurisë të cilat përdoren nga profesionistë në të gjithë botën.

Brickcom

Brickcom është kompani lider në botë e cila bazohet në prodhimin e sistemeve CCTV për monitorimin e objekteve në distancë.

EBS

EBS prodhon dhe fabrikon pajisje alarmi dhe pajisje të kontrollit të rojeve. EBS.Co e ka qendrën e saj në Poloni. Produktet e saj shiten në të gjithë botën.

Me një eksperiencë të gjatë dhe me mbi 1000 klientë të siguruar nga ne, jemi të vendosur të forcojmë sigurinë e klientëve tanë. Vlerat dhe standartet që ne i vendosim vetes tonë dhe kompanisë tonë janë po ato vlera të cilat reflektohen në sjelljen dhe veprimet tona.

Histori suksesi

Disa nga projektet tona më madhore, klientë të cilëve u shërbejmë dhe janë të kënaqur nga shërbimi ynë.

NA KONTAKTONI

Për cdo pyetje apo kërkesë që mund të keni mos hezitoni të na kontaktoni.
Rruga e Kavajes, Pll. 100 Vitrinat, Tirane
+355 696044440
info@sas.al

Shkruani Mesazhin