Jemi pranë jush sa hap e mbyll sytë!

Një prishje e sigurisë ose një incident sjell pasoja të rrezikshme për objektin tuaj. Për t’i mbajtur të sigurt biznesin dhe njerëzit tuaj ju duhet një kompani sigurimi si SAS Sh.p.k e cila është e specializuar në menaxhimin e rreziqeve të sigurisë, specifikisht për kompaninë tuaj.

NA KONTAKTONI

Për cdo pyetje apo kërkesë që mund të keni mos hezitoni të na kontaktoni.
Rruga e Kavajes, Pll. 100 Vitrinat, Tirane
+355 696044440
info@sas.al
     

Shkruani Mesazhin