Mbrojtja dhe siguria më e mirë për ju!

Monitorim 24 orë me sisteme alarmi dhe shërbim i ndërhyrjes së shpejtë me grupe të gatshme.

SAS Sh.p.k

RRETH KOMPANISË:

Kompania që sot quhet “SAS Sh.p.k”, me administrator Z. Albi Mane, kaloi një proces disa vjeçar evoluimi duke ndryshuar emrin nga “ILIRIA Security” në “Rogat Security Group” dhe tashmë në “SAS Sh.p.k”.

GJURMIMI GPS

Provoni versionin Demo të gjurmimit GPS. Klikoni butoni më poshtë dhe përdorni kredencialet:

  • User: demo
  • Pass: demo

EKIPI DREJTUES

Ekipi drejtues, garantuesit e projekteve të sukseshme, shërbimit korrekt dhe cilësor ndaj klientëve dhe partnerëve.
ALBI MANE

ALBI MANE

Administrator - 0696044440

Adriatik Bracellari

Adriatik Bracellari

Drejtues Teknik - 0674095652

Adrian Bejko

Adrian Bejko

Përgjegjës Shërbimi - 0672013387

Na ndiqni në rrugëtimin tonë. Rregjistrohuni dhe informohuni mbi të rejat e fundit.

Për të marrë të rejat e fundit rreth Kompanise SAS, shërbimeve dhe produkteve, nëse akoma nuk jeni pjesë e rrjetit tonë, rregjistrohuni dhe qëndroni të informuar.

NA KONTAKTONI

Për cdo pyetje apo kërkesë që mund të keni mos hezitoni të na kontaktoni.
Rruga e Kavajes, Pll. 100 Vitrinat, Tirane
+355 696044440
info@sas.al
     

Shkruani Mesazhin